Herkes Çok İçten Bir Küfür Etsin

Halk arasında “Amın Oğlu” diye tabir ettiğimiz bir mal var sırada.. Down konserinde gruba orta parmağını göstererek çılgınlığın, muhalifliğin, asilik ve cesurluğun en uç örneklerini gösteren bu poposundan seks yapan kişiye herkes çok içten, kalpten birer küfür savursa bizim için kafidir. Seni Kirk Windstein siksin diyor, başarılar diliyorum.

5 Yanıt to “Herkes Çok İçten Bir Küfür Etsin”

  1. Hayatında hiçbir şey olamamış ve olamayacak tam bir götgenle karşı karşıyayız. Büyük olasılık, annesinin yolladığı bakkalda, ekmekleri ellediği için bakkal amcadan azar işitmiş, çıkışında da ayağı takılıp yere düşer gibi olunca önünden geçen kötü kıza rezil olduğunu düşünüp, eve vardığında annesine ekmeği atıp “Lanet olsun sana!” diye bağırarak odasına kaçmış, saatlerce ağlamış, ertesi gün de işte konsere gelip bu sikko anlamsız hareketi yapmış.

    Walk on home boy derler adama.. Yiyorsa geçsin karşısına Phil’in öyle yapsın, ne oluyor o zaman bakalım.

    Tam bir poor boi..

  2. Lastpart Says:

    halk içerisinde titizlikle üretilmiş binbir farklı güzide küfürü yapıştırabileceğimiz bir dongozu yanlış yer, yanlış zaman ve yanlış kişinin karşısında çok ters, çok sakat(!) bir hareket içerisinde görüyoruz. nasıl bir insansın derler adama girerler.. linç ederken, stres atarken zamanı farkedemez insan o derece geçer kendinden, şaka değil. adamı sırf koluna bakarak teşhis ederler.
    bıktık sizin gibi boklavatlardan hala yaşıyor musunuz lan. pathetic fuck.

  3. Orda olacaktım, allahı oraya indirecektim, gözünün önüne

  4. ah bunu orada görecektim…
    metallica one çalarken kıvılcımları bunun sivilceli poposundan fışkırttırdı bence

  5. E N C I H —–> ()

Yorum bırakın